Laden Evenementen

« Alle evenementen

Zomertrip naar Rotterdam

donderdag 27 juni - 09:30 - 20:00

Lieve dames,
Zoals jullie van ons gewend zijn, maken wij ieder jaar een zomertrip met de bus als afsluiting tot de zomerstop (juli en augustus).
Dit jaar willen we een dagje ROTTERDAM doen op donderdag 27 a.s. We starten om 9.30 uur bij de Pekhoeve, waar de bus zal klaarstaan. We rijden eerst naar Depot Boijmans van Beuningen alwaar we op de zesde verdieping gaan genieten van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Daarna kan ieder voor zich rondkijken in het museum van boven naar beneden, waar we bij de uitgang weer verzamelen (de tijd horen jullie ter plekke). NIET JE MUSEUMJAARKAART OF JE PASJE VAN DE VRIENDENLOTERIJ VERGETEN. Anders zelf een kaartje kopen.

Dan met de bus naar Katendrecht en gaan we aan boord van de SS-Rotterdam. Daar gaan we naar boven, alwaar het LIDO zich bevindt om daar te genieten van een HIGH-TEA. Dat zal plaatsvinden tussen 14 en 15.30 uur. Vervolgens kunnen we met een audio-set van een rondleiding genieten op de bovenste verdiepingen waar de stuurhut (brug), captainsroom, verschillende zalen en het dek met uitzicht op Rotterdam zich bevinden. Dit zal om ca 15.30 uur starten. Er lopen overal vrijwilligers rond waaraan we vragen kunnen stellen.

Hierna gaan we weer naar de bus en hangt het een beetje van de tijd af of we de Markthal nog willen/kunnen bezoeken. Zo ja, dan bestaat de mogelijkheid om nog een hapje of snack te nemen, voordat we weer vertrekken naar Ulvenhout. We hopen om ca 20 uur weer thuis te zijn.

Inschrijven is mogelijk tot woensdag 12 juni.
LET OP!!
ER KUNNEN MAXIMAAL 60 PERSONEN MEE. DE PRIJS IS €65 EN WIE BETAALD HEEFT, STAAT INGESCHREVEN. BIJ NR 60 WORDT HET INSCHRIJVEN GESTOPT. OVERMAKEN OP NL27RABO0319233456 TNV DAMESCOLLECTIEF.
Wij hopen op een heel gezellige dag en misschien gaat de zon wel voor ons schijnen.

Erna en Marijke

Gegevens

Datum:
donderdag 27 juni
Tijd:
09:30 - 20:00

Locatie

Pekhoeve
Dorpstraat 94
Ulvenhout, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
donderdag 27 juni
Tijd:
09:30 - 20:00

Locatie

Pekhoeve
Dorpstraat 94
Ulvenhout, Nederland
+ Google Maps